Mail2World

business email hosting, email services provider, small business email providers

Firmaoversikt

I over et tiår, har Mail2world tilbudt rimelige, private-label meldingstjenester til virksomheter og enkeltpersoner verden over. Med det rikholdigste funskjonssettet i industrien; avansert AJAX-funksjonalitet; hvor-som-helst/når-som-helst, synkronisert tilgang via webmail, mobil e-post, desktop e-post og SMS teksting-står Mail2world i fronten av dagens meldingstjenesteteknologi med webhotell.

 

Mail2World’s Messaging Hosting Platform™ tilbyr ubegrenset skalerbarhet og full tilpasning på en plattform som er utformet og tegnet for å håndtere titalls millioner av e-postbokser. En flerspråklig brukerskjermog umiddelbar tekstoversetting muliggjør kommunikasjon over internasjonale grenser, og kraftig spam- og virusbeskyttelse hjelper til med å holde e-postboksene fri for uønsket rot.

 

Om Mail2world

Mail2World utformer, leverer og støtter et teknologisk ledende, prisvinnende sett av bæretyper, web-baserte meldings- og samarbeidstjenester. Tegnet og utviklet for å håndtere titalls millioner av e-postbokser, retter Mail2world meldings- og samarbeidsplattform med webhotell seg mot det voksende behovet for avansert, høy-pålitelig og kostnadseffektiv e-post og samarbeid i globale bedrifter, små og mellomstore bedrifter, utdannelse, medlemsorganisasjoner og storskala tjenesteleverandører.

 

Vårt firmas voksende liste av kunder inkluderer fremtredende organisasjoner verden rundt, slik som børsnoterte selskaper, ledende akademiske institusjoner og noen av de største og mest anerkjente tjenesteleverandørene.

 

For mer informasjon, ring 1.888.448.6665.

Mail2World Overview - Norvegian (Norsk)

Why Mail2World?

Technology